“En fin opskrift, der er brugbar i foråret, hvor grantræerne springer ud.
Hermed skovfogedens enkle opskrift (som han har lært af sin far…) på hjemmelavet gransnaps.”
Ingredienser:
1 fl. neutral vodka (den billigste du kan finde).
1 håndfuld (ca. 1 dl.) granskud af f.eks. rødgran eller klippeædelgran.
Sådan laver du din gransnaps
Pluk en håndfuld friske granskud. Læg mærke til om der er lus eller andet utøj i skuddene – og undgå skud fra juletræer, da der kan være rester af sprøjtemidler i skuddene.
Skuddene kommes i et glas med patentlåg og overhældes med vodka. Lad snapsen trække i ca. tre uger, hvorefter skuddene sies fra og kasseres. Koncentratet er nu drikkebart – men den vinder ved lagring. Alt efter, hvor kraftig en snaps du ønsker, fortyndes koncentratet, inden snapsen skal drikkes – jeg foretrækker normalt snapsen fortyndet 1:3.
Kontakt os
Udfyld nedenstående informationer og bliv kontaktet til en uforpligtende snak om dit projekt.