Om os

Vores vision

Hos Proviido er det vores mission at give god rådgivning. Vi giver dig værktøjer til at træffe de rigtige beslutninger for din ejendom, når det gælder skov og natur.
Som kunde hos Proviido kan du forvente, at vi gør alt for at give dig god, faglig rådgivning på et trygt og gennemskueligt grundlag.

Det er de færreste mennesker, som har en detaljeret, faglig viden om skov og skovdrift. Derfor er det meget vigtigt for os, at du kan have tillid til, at opgaven vil blive løst professionelt og med respekt for dine krav og ønsker. Det sker, når du vælger os hos Proviido til at varetage dit skov- eller naturprojekt.

Uanset om du ejer en lille grund med nogle få træer, som skal fældes, eller du er skovejer med flere hundrede hektar, så møder vi dig i øjenhøjde og med fagligt solid rådgivning. Hos Proviido samarbejder vi kun med de bedste aktører i branchen. Vii lægger vores sjæl i at forvalte vores kunders tillid.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Vores baggrund

Om os siden er her, hvor du kan blive klogere på, hvem vi er bag Proviido. Proviido er stiftet i 2015 af Skov- og Landskabsingeniør Martin Viborg og Skovrider Rasmus Fejer Nielsen. Med mange års erfaring fra skovbrug i ind- og udland i bagagen var tiden moden til at skabe et alternativ til de gængse aktører inden for skovbruget i Danmark.

Navnet Proviido blev valgt, fordi vi synes, det repræsenterer mange af de egenskaber, vi som firma og iværksættere gerne vil stå for: “Pro” for professionel. “Provii” er en omskrivning af det engelske ord “provide”, som betyder at fremskaffe eller tilvejebringe. Mens “viido” er en omskrivning af det engelske “we do” – fordi, vi får tingene gjort. Men også fordi det netop var, hvad vi sagde til hinanden, da vi i sommeren 2015 besluttede at springe ud som selvstændige: “Yes, we do it”!

I 2019 stod vi overfor en skillevej, da Rasmus valgte at søge nye udfordringer. Heldigvis er de to stiftere fortsat nære venner og den dag i dag, bidrager Rasmus fortsat med råd og sparring.

I 2020 startede Peter Wortmann, som elev i Proviido. Efter at have været elev i et år, fortsatte Peter i studiejob. Da Peter i 2022 var færdiguddannet Skov- og Landskabsingeniør, blev han ansat hos os.

I starten af 2022 blev skovfoged Ole Ruhwald ansat hos os. Ole havde mange års erfaring fra det private skovbrug i hele landet, så han gled naturligt ind i en rolle som skovrådgiver. I foråret 2023 blev Ole formelt medejer af Proviido, således virksomheden nu tegnes at de to partnere, Martin og Ole. I dag, er stifter Martin Viborg, ansvarlig for den daglige drift, og for at vi gør det, vi er gode til:

“Proviido – vi realiserer drømme”

Geografi

Vi har udgangspunkt forskellige steder, både i Jylland og på Sjælland – men vi kommer i hele landet, så tag bare fat i os og aftale tidspunkt, hvor vi skal besøge dig.

Hvem møder du hos Proviido?

Martin Viborg

Ejer, Skovfoged, Skov- og Landskabsingeniør

Uddannet Skov- og Landskabsingeniør ved Københavns Universitet i Nødebo. Over 15 års erfaring som skovfoged i ind- og udland. Har en fortid som officer i hæren og finansierede sit studie ved at arbejde som skovarbejder og anlægsgartner.

Martin er stifter og daglig leder af firmaet og har sit udgangspunkt fra kontoret i Skive, hvor han arbejder med rådgivning, entreprisestyring og vore fastforvaltede ejendomme. Martin er desuden vores specialist i skovrejsning, og har således et grundigt kendskab til lovgivningen og tilskudsreglerne på området.

Kontaktinfo:
Mail: kd.odiivorp@nitram
Mobil: 6024 7042

Ole Ruhwald

Partner, Skovfoged, Skov- og Landsingeniør

Uddannet Skov- og Landskabsingeniør ved Skolen i Nødebo i 1996. Med over 25 års erfaring som skovfoged, er Ole en kompetent rådgiver, både indenfor skov og natur, men også juletræer og pyntegrønt, der gennem en årrække har været Oles speciale.

Forud for studiet arbejdede Ole som skovarbejder, og nyder forsat når jobbet kræver at motorsaven skal startes. Således er Ole vores specialist, når det kommer til specialskovning, topkapning mv. Ole har udgangspunkt fra Glesborg, og varetager således primært vore kunder i Østjylland.

Kontaktinfo:
Mail: kd.odiivorp@elo
Mobil: 4025 7317

Peter Wortmann

Skovfoged, Skov- og Landskabsingeniør     

Uddannet Skov- og Landskabsingeniør i sommeren 2022, og har været ansat hos os siden 2020, først som elev, siden i studiejob og nu som skovfoged. Peter har altid færdes i og arbejdet med naturen, bl.a. som landbrugsmedhjælper og skovarbejder.

Peter har en stor passion for jagt og friluftsliv, så specielt opgaver med optimering af jagt- og herlighedsværdi er noget af det Peter brænder mest for. Således er Peter bl.a. specialist i at designe læhegn og beplantninger, så de tilgodeser både øjet og ikke mindst dyrelivet.

Kontaktinfo:
Mail: kd.odiivorp@retep
Mobil: 6024 7032

Magnus Pedersen

Skov- og landskabsingeniørstuderende Skovfogedassistent

3. års-studerende og under uddannelse til skov- og landskabsingeniør ved Skovskolen i Auning, hvor Magnus som en del af uddannelsen er elev og i praktik hos os, hvor vi har fornøjelsen af Magnus’ mange evner og viden indenfor skov og natur.

Magnus er bosiddende i Århus, men er opvokset og har familie i Vestjylland. Magnus har en naturlig nysgerrighed og bred interesse for at arbejde med at skabe natur og at udfordre rammerne for hvordan man forbedrer og udvikler et naturområde. Magnus er desuden inkarneret jæger og elsker at arbejde med jagt- og vildtforvaltning.

Kontaktinfo:
Mail: kd.odiivorp@voks
Mobil: 6024 7043

Louii

Breton, kontorhund med flot stambog og specialist i hundeskove

Kontorhund og assistent for Martin gennem en årrække. Er vel mest at betragte som en del af inventaret på kontoret, hvor en stor del af tiden tilbringes med bugen og fire stænger i vejret, alt imens der tænkes dybe tanker om skove, fugle og godbidder.

Louii har et indgående kendskab til hundeskove, og er således vores ekspert, når en af vore nyanlagte hundeskove skal testes. Louii hørte rigtig godt efter den dag, det blev fortalt, at harer er skadedyr i nyplantninger, så han er altid den første der melder sig, hvis en af vore kunder melder om problemer med harer i skoven.

Kontaktinfo:
Mail: kd.odiivorp@iiuol