Natur og herlighed til den lille familie

Natur og herlighed til den lille familie

Opgave: Sanering af eksisterende skov og etablering af ny natur
Tidspunkt: 2018
Kunde: Mathias og Mia
Ansvarlig skovfoged: Martin Viborg

I 2018 havde vi fornøjelsen af at hjælpe Mia og Mathias med at skabe de skønneste naturmæssige rammer, omkring deres nye hjem for deres familie.

Hør, hvorfor Mia og Mathias tog fat i Proviido og deres oplevelser med projektet

Var slet ikke klar over der var en indtægtsmulighed

Vi blev kontaktet af Mathias, der havde en del spørgsmål til hvordan man kunne lave en beplantning, der kunne udvide den smule eksisterende skov, der allerede var på ejendommen. Vi blev enige om, at det bedst Martin kom forbi på et rådgivningsbesøg, sådan vi kunne se og tale om mulighederne.
Det viste sig at være en god idé med et besøg, for vi kunne straks se, at i modsætning til hvad Mathias egentligt troede, så trængte den eksisterende skov til at blive tyndet. Det betød, at vi kunne starte med at lave et overskud på at høste træ i den gamle skov, der så kunne investeres i at udvide skoven.

Underplantning og nyplantning

Den gamle skov blev tyndet så tilpas meget, at vi kunne underplante med forskellige nye planter, hvor bl.a. bøg der meget skyggetålende, var et rigtigt godt valg, idet Mathias og Mia gerne ville have mere løv blandet ind i den gamle skov, der ellers primært bestod af nobilis.
Derudover, blev der etableret ca. 1 hektar ny skov, men en række forskellige træarter og buske.

Kunne du tænke dig et rådgivningsbesøg?

Kontakt os og bestil en tid til et besøg, hvor vi kan gennemgå din ejendom og se på mulighederne for at realisere din drøm.

Udfyld nedenstående informationer og bliv kontaktet til en uforpligtende snak om dit projekt.

  • Adresse - Postnummer - By
  • Skriv gerne en kort besked om, hvad din henvendelse drejer sig om.
  • Ved indsendelse af kontaktformular, bekræfter du også at vi må kontakte dig om det specifikke emne siden omhandler. De kontaktinfo anvendes jf. persondatapolitik og vil ikke blive videresolgt eller brugt til anden marketing.