En praktikplads med perspektiv!

Vi har praktikpladsen til dig, hvor du bliver præsenteret for en bred vifte af skovbrugets udfordringer.

Proviido Skov & Natur arbejder med en bred række af opgaver, både indenfor det klassiske og det moderne skovbrug, fra ejendomsforvaltning, skovrejsning og projektstyring, til juletræer og pyntegrønt.

Hvem er vi?

Proviido Skov & Natur er en mindre virksomhed, stiftet i 2015 af Martin Viborg, hvor der udover Martin, er to skovfogeder Ole Ruhwald og Peter Wortmann, og samt vores SLing-elev, Magnus. Hovedkontoret ligger i Skive, med lokalkontor hos Ole på Djursland, men vi arbejder i det meste af landet. Vores store passion og fokus er at skabe ny natur, det være sig skovrejsning, etablering af søer samt pleje og drift af eksisterende skovarealer.

Hvad tilbyder vi?

  • En praktikplads, hvor du kommer rundt i alle facetter af skovbruget, incl. praktisk skovarbejde.
  • Du kommer med som ”føl” hos Martin, der er daglig leder og vores ansigt udadtil, og kommer til at indgå i virksomhedens daglige drift, herunder projektstyring med kontakt til kunder og leverandører.
  • Én til én sparring med erfaren skovfoged.

Hvem er du?

  • Skov- og landskabsingeniørstuderende med interesse og fokus på skov- og naturpleje.
  • Du har ben i næsen og mod på udfordringer.
  • Lyst til at smøge ærmerne op, og tage fat når opgaverne skal afsluttes.
  • Du behøver ikke være nørd, men gerne IT-kynding, dvs. kan bruge Office-progammer og meget gerne Q-GIS.

Spørgsmål og ansøgning

Se mere på proviido.dk eller kontakt Skovfoged Martin Viborg på telefon 6024 7042 eller mail martin@proviido.dk. Du er også meget velkommen til at kontakte vores nuværende SLing-elev, Magnus (SLing 2025) på 6024 7043, og høre ham om hvordan det er at være elev hos os.


Ansøgning sendes til martin@proviido.dk