Her finder du ledige stillinger hos Proviido. Vi er en mindre virksomhed der har et bredt arbejdsfelt. Vi arbejder med natur og skovbrug, lige fra plantagedrift, skovrejsning, entrepriseopgaver, juletræer og pyntegrønt til skovforvaltning. Derudover har vi et stadigt stigende fokus på “ejendomsforskønnelse og værdioptimering”. Typisk ved at arbejde med at forøge natur- og herlighedsværdien eller jagtværdien, og gerne i kombination med at udnytte og optimere værdien af f.eks. træ produktionen.
Sidst, men ikke mindst, laver vi i samarbejde med projektudviklere, projekter indenfor vedvarende energi (VE-projekter), som f.eks. beplantning og naturarealer ved solcelleparker.

Vi er altid interesseret i nye kollegaer. Nedenfor kan du se konkrete ledige stillinger hos Proviido.

SLing-elev: Vi søger en skov- og landskabsingeniør studerende – læs stillingsopslaget her.

Øvrige stillinger:

Selv hvis du ikke passer ind i de ovenstående kategorier, men har en stærk interesse for skovbrug, naturforvaltning eller VE-projekter. Vi vil gerne høre fra dig. Vi værdsætter initiativ og er altid åbne for at diskutere, hvordan dine kompetencer kan berige Proviido.

Uanset, om vi har ledige stillinger hos Proviido, så er du altid meget velkommen til at kontakte Martin pr. mail eller telefon for en uforpligtende snak.

Ved at blive en del af Proviido, bliver du en del af et team, hvor bæredygtighed, innovation og faglighed er i centrum. Sammen kan vi arbejde mod en grønnere fremtid og realisere drømme om natur og skov.

Vi ser frem til at høre fra dig og udforske, hvordan du kan blive en del af vores team hos Proviido.

Om os