Skov

Vidensbase -> Skov -> Skov

Vi løser næsten alle opgaver i skoven

Proviido arbejder målrettet med opgaver og tilbud til skov, skovejere og skovdrift. Eksempler på opgaver vi ofte bistår skovejere med er levering af skovplanter,  plantning af skov, etablering af læhegn, rydning af læhegn, rodfræsning i skov, grenknusning i skov. Og mange flere. Har du en skovopgave som du ikke kan finde på proviido.dk så kontakt os direkte på telefon eller skriv til os.

Læs mere om de mange forskellige skovopgaver vi løser for skovejere og kunder på siderne her.

Har du en ejendom med land, natur eller skovarealer?

Vores kunder er både offentlige og private skovejere, som bestiller tilbud og løsninger i samarbejde med os, fordi vi gør det nemt og enkelt at få tilbud og aftale løsninger af plante- og maskinopgaver.

Nemt at få den rigtige entreprise

Vi mener det skal være nemmere og mere enkelt at bestille entrepriseløsninger – ikke bare en hvilken som helst løsning. Men den rigtige løsning til den rigtige pris.

Vi stiller ekspertise, service og værktøjer til rådighed som gør det hurtigere for både skovejere og entreprenører at give og modtage tilbud på opgaver.

Det gør vi ved at bruge mange års erfaring fra skovbruget og sammen med et stort netværk af landsdækkende entreprenører. Måske din lokale skoventreprenør er den bedste til din skovopgave eller måske du skal vælge en anden?

Har du som de fleste andre skovejere heller ikke din helt egen maskinpark stående,så brug os til nemt og bekvemt at få tilbud og løsningsforslag på din næste skoventreprise fra lokale skoventreprenører, maskinstationer og skovfolk fra hele landet.

0,5 hektar eller 260 hektar

Vi vægter vores faglighed og viden højt når vi hjælper dig med at finde det rigtige tilbud og den rigtige løsning. Samtidig er vi klar over, at ønsker og formål er forskellige fra sted til sted. Det er din skov og vi gør det nemt for dig at bestille den løsning du har besluttet dig for.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.