RÅDGIVNING

Erfaring og professionel indsigt – når du har brug for det.

Rådgivning

Med over 20 års erfaring kan vi hjælpe dig med viden og praktisk erfaring.

… brug for et råd, eller en ny vinkel på tingene?

Udover at hjælpe dig med let adgang til et landsdækkende netværk af entreprenører – så kan du også få faglig og uvildig rådgivning.

Med over 20 års erfaring fra skovbruget i ind og udland, har vi erfaringen og netværket til at give dig faglig og uvildig rådgivning.

Faglig og uvildig rådgivning

De to stiftere bag Proviido har mange praktisk erfaring fra skovbruget i ind- og udland, og kan derfor hjælpe dig til at træffe de rette beslutninger på din ejendom – læs mere om os her.

Tingene kan gøres på en anden måde

Vi har gjort op med branchenormen, hvor rådgivning og serviceydelser er sammenflettet i en grad, så man har svært ved at skelne de to ting. Med udgangspunkt i vores faglighed, er det vores mål at skabe rammerne, hvor du som ejer bliver i stand til at vælge de rette løsningerne, fra de dygtigste leverandører og til den bedste pris.

“Ved at gøre det let for entreprenører at give tilbud og vinde opgaver, er det vores vision at skabe en platform, hvor serviceydelser formidles uden fordyrende mellemled og hvor kunder og entreprenører mødes i øjenhøjde på et fuldt oplyst grundlag.”

Rasmus C.F. Nielsen og Martin Viborg

Skal vi kontakte dig?

Udfyld nedenstående info og du vil blive kontaktet.
  • Her kan du skrive til os. Vi svarer indenfor 1 arbejdsdag.