Skovfoged – rådgivning, sparring og udførelse

Skovfogedrådgivning
Skovfoged Martin Viborg (i midten) i dialog med skoventreprenør og skovejer. Med over 20 års erfaring fra ind- og udland har vi erfaringen og netværket til at give dig indsigt i den rette pasning og pleje af din skov og ejendom.

Hvad laver Proviido…?

Faktisk laver en lang række ting. Lige fra konsulentrådgivning og forvaltning af ejendomme til udførsel af diverse skoventrepriser. I og med at vi begge har en fortid i det praktiske skovbrug, så er vi ikke blege for selv at tage motorsaven eller plantespaden i hånden, når der er en opgave der skal løses – og tiden er til det…
Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige opgaver vi løser – men har du en konkret udfordring, så er du velkommen til at ringe eller komme forbi vores kontor til en uforpligtende snak – alternativt kan vi også kontakte dig.

Ja tak, kontakt mig

Konsulentrådgivning

Har du en konkret opgave eller udfordring på din ejendom, som du kunne tænke dig at få sparring på? Det kunne være et konkret spørgsmål, f.eks. om en bevoksning har brug for tynding, hvilke arter der er bedst at plante i dit læhegn eller ønsker du en gennemgang af din ejendom, for at få afklaret konkrete behov på ejendommen, så kan du kontakte os og rådføre dig med vores skovfoged. Konsulentopgaver udføres på timebasis og faktureres for medgået tid eller efter aftale.

Få rådgivning om:

 • Skovdrift og -pasning
 • Natur og terrænpleje
 • Plantevalg i skov og det åbne land
 • Plantning af læhegn og naturbevoksninger
 • Dyrkning af juletræer og pyntegrønt

Hvem er folkene bag proviido.dk?

Fordele med Proviido.dkProviido.dk er stiftet i 2015 af Rasmus Fejer Nielsen og Martin Viborg.

Proviido.dk er stiftet af Rasmus Nielsen og Martin Viborg, der begge har en lang erfaring fra skovbrug i ind- og udland. Læs mere om os, og vores vision med proviido.dk.

Entrepriseydelser

Som udgangspunkt kan du købe alle entrepriseydelser til skovbrug gennem Proviido. Vi har ikke selv nogen maskinpark, således udfører vi alle entrepriseydelser ved hjælp af underentreprenører. Det giver os en fleksibilitet i de løsninger vi kan tilbyde, idet vi ikke er låst af kapacitetsbegræsninger på eget grej og ej heller skal tænke over at vi skal holde dyrt grej kørende. Som udgangspunkt, har vi en avance på de enkelte ydelser, svarende til den indkøbsrabat vi har hos vores leverandører, således vores priser afspejler den pris du ellers ville kunne få i markedet, hvis du går direkte til entreprenøren.

Er der tale om en manuel opgave, såsom træfældning eller håndplantning, vil du indimellem kunne opleve at der er os selv, der kommer ud og løser opgaven. Dels har det som iværksætter, været en måde at kunne tjene lidt penge til firmaet, men derudover er det også en mulighed for os at holde håndværket ved lige, idet vi begge har en fortid som skovarbejder.

Har du en konkret opgave, som vi skal kontakte dig om?

Entreprenørstyring

Flishugger i aktion på afdriftsareal – koordinering og salg af f.eks. flis er en klassisk skovfogedopgave

Planlægning og koordinering af entrepriser er en af de klassiske skovfogedopgaver, vi udfører. Skal du eksempelvis have fældet og gentilplantet et stykke skov, så udfører vi opgaven som en totalentreprise, som typisk kunne indebære skovning & udkørsel af tømmer, salg af tømmer, efterfølgende jordbearbejdning, udarbejdelse af planteplan og genplantning af arealet.

Et typisk opgaveforløb, vil være at vi tager den indledende dialog med skovejeren, hvor vi i fællesskab afklarer, hvordan opgaven skal udføres. Herefter forestår vi opgaven for ejer, hvor vi koordinerer arbejdet med de involverede entreprenører, forestår igangsætning og tilsyn i alle processer af opgaven. Når opgaven, er udført sender vi en projektopgørelse til ejer.

Ejendomsforvaltning

Har du en skovejendom, der ligger langt fra din bopælsadresse eller har du blot ikke tiden og energien til selv at stå for den daglige drift af din skovejendom, så kan vi løse opgaven for dig. Alt efter skovens størrelse, dine behov og budgettet kan en forvaltningsopgave løse på foreskellige måder, enten som fastprisaftale, på timebasis eller en kombination af de to. Vi har ikke nogen pakkeløsninger, medlemsordninger eller tilsvarende, men laver en skræddersyet aftale, der passer til dine behov og ønsker.

Vil du også gerne kende maskinføreren i din skov?


Har du en konkret opgave i skoven, du gerne vil have løst, men mangler en entreprenør til at udføre opgaven, så er du også velkommen til at benytte dig af vores kartotek af dygtige leverandører. Vi har en række dygtige skoventreprenører som vi samarbejder med – så hvis du egentligt bare mangler en entreprenør og ikke føler et behov for rådgivning eller koordineret af en skovfoged, så er det egentligt bare at slå op i vores kartotek og finde den entreprenør du har behov for. I vores kartotek har du desuden muligheder for at se andre kunder bedømmelse af entreprenøren.
Alternativt, kan du også lægge din opgave i udbud og lade forskellige entreprenører byde på din opgave. I begge tilfælde, vil opgaven og dialogen omkring opgavens løsning foregå direkte mellem dig og den pågældende entreprenør. Vi anbefaler dette til selvhjulpe og erfarne skovejere.

Brugs vores udbudsportal og få adgang til +200 entreprenører

Med faglighed og åbenhed er det vores mål at skabe rammerne, for dig som ejer – så du nemt kan vælge de rette løsninger fra de dygtigste leverandører til de bedste priser.
Udover at hjælpe dig med faglig rådgivning tilbyder vi også let adgang til et landsdækkende netværk at over 200 udvalgte entreprenører – så du nemt kan få hjælp til udførsel af:

 •  Hånd- og maskinskovning
 • Afsætning af træ
 • Hånd- og maskinplantning
 • Grenknusning og rodfræsning
 • Hulboring og rillepløjning
 • Og meget, meget mere!

Læg din opgave i udbud

Skal vi kontakte dig?

 • Her kan du skrive til os. Vi svarer indenfor 1 arbejdsdag.
 • Når du bruger vores kontaktformular opbevares dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik og dansk lovgivning.