Om os

Fordele med Proviido.dkProviido.dk er stiftet i 2015 af Rasmus Fejer Nielsen og Martin Viborg.

Hvorfor Proviido.dk?

Med flere års erfaring fra skovbruget i ind- og udland har vi startet Proviido.dk.

Det er vores mission at skabe en online platform, hvor du som kunde kan få god faglig rådgivning på et trygt og gennemskueligt grundlag og få adgang til et stort netværk af dygtige fagfolk.

Ved at gøre det let for entreprenører at give tilbud og vinde opgaver er det vores vision at skabe en platform, hvor serviceydelser formidles uden fordyrende mellemled, og hvor du som kunde kan mødes med entreprenører i øjenhøjde på et fuldt oplyst grundlag.

Kontakt os

Hvem er vi?

Rasmus Fejer Nielsen

Rasmus er uddannet i Skovbrug og Miljøøkonomi ved den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole. Har arbejdet med træer og skov som skovarbejder på Overgaard gods i Midtjylland.

Inden Proviido var Rasmus ansat som skovrider i en af Danmarks største virksomheder inden for det private skovbrug. Han har stor erfaring med drift, forvaltning samt IT og økonomi og har gennem en årrække arbejdet med langsigtet driftsplanlægning, arealforvaltning og ejendomsvurdering.

 

 

Martin Viborg

Martin er uddannet Skov- og Landskabsingeniør ved Københavns Universitet i Nødebo. Gennem sit virke som skovfoged har han mange års praktisk erfaring inden for drift og naturforvaltning. Derudover er Martin specialiseret i juletræer og pyntegrønt og har stor erfaring inden for dyrkning og handel.

Inden Proviido var Martin ansat som administrerende direktør for Norges største juletræs- og pyntegrøntsgrossist. Martin har tidligere været skovfoged i en af Danmarks største skovbrugsvirksomheder, hvor han i flere år arbejdede med skov- og landskabspleje.

 

 

Sådan virker Proviido.dk

  1. Du beskriver din opgave. Vi modtager, behandler og formidler informationerne om din opgave.
  2. Du modtager uforpligtende tilbud, hvor du bl.a. kan se anmeldelser entreprenørenes løsning af tidligere opgaver.
  3. Du vælger det bedste tilbud og bliver kontaktet af entreprenøren.

Det får du, når du benytter Proviido.dk

Med Proviido.dk kan du nemt, hurtigt og trygt få uforpligtende tilbud på din næste opgave i skov, land eller have.

Vi hjælper dig med at beskrive din opgave, som sendes i udbud i et stort netværk af dygtige fagfolk.

Med et landsdækkende netværk af leverandører gør vi professionelle løsninger af høj standard let tilgængelige for skov, land og haveejere til konkurrencedygtige priser.

Dygtige fagfolk

For at du kan få den bedste kvalitet i løsningen af din opgave, stiller vi en række krav til vores leverandører, herunder:

  • Krav om passende kompetencer og maskiner til at løse opgaven
  • Krav om dækkende professionel ansvarsforsikring for den solgte ydelse

Dertil indhenter vi kundernes vurdering af løsningen af deres opgave, så du kan se, hvordan andre kunder har vurderet den pågældende leverandør.

Læs mere om vores krav til leverandører.

Konkurrencedygtige priser

Når du bruger Proviido får du op til tre tilbud fra forskellige leverandører samtidigt. Vi hjælper dig med at lave en nøjagtigt beskrivelse af din opgave, og vi indhenter tilbud på dine vegne.

Effektive løsninger

Leverandører som har et samarbejde med Proviido får tilsendt nye opgaver på email med opgavebeskrivelser, som er klar til tilbudsgivning.

Det betyder, at din leverandør bruger MINDRE tid på at besigtige opgaver, på at sælge og på at aftale opgaver over telefonen. Og har derfor MERE tid til det rigtige arbejde hos dig som kunde. Ganske enkelt! Kort sagt: Du får mere for dine penge.

Dine fordele når du benytter Proviido.dk

Proviido.dk er en service til dig, hvor du på en let og gennemskuelige måde kan komme i kontakt med et stort netværk af dygtige og udvalgte fagfolk til skov, land og have.

Vi hjælper dig med at få tilbud på din opgave – og står til rådighed med gode råd og vejledning.

Sparring 312x312

Sparring

Vi hjælper dig med din opgave. Vi er aldrig længere end et telefonopkald væk, så du kan altid ringe! Har du brug for at mødes i skoven, så er det naturligvis altid en mulighed. Kontakt os og hør, hvad der er den bedste løsning for dig.

Fordele spar penge

Få mere for dine penge

Vores leverandører sparer tid og får flere opgaver. Det giver konkurrencedygtige priser – så du kan spare penge. Der kommer ingen skjulte omkostninger eller ekstra regninger – du får entreprenørens pris, uden mellemled.

Fordel Nemt

Nemt

Proviido gør det enkelt at beskrive arbejdsopgaver. Med få klik beskriver du din opgave, og vi supplerer med de nødvendige data. Det betyder, at du kan sidde i sofaen, i traktoren eller stå med telefonen i hånden og bestille dine opgaver.

Fordel spar tid

Spar tid

Indhent dine tilbud, når du har tid, og få 2-3 konkrete tilbud fra nøje udvalgte leverandører. Du behøver ikke bruge tid på at fremvise opgaven og forhandle med flere entreprenører.

Fordel dokumentation

Aftalegrundlag

Proviido sørger for aftalegrundlaget er på plads. Det betyder, at du altid har en skriftlig aftale med leverandøren, så du trygt kan bestille din løsning.

Fordel Bedøm

Kvalitet

Proviido modtager løbende vurderinger af kvalitet, service og prismatch for udførte opgaver. Det giver dig kvalitet i leverandørvalg og anbefalinger. Du kan således se, hvordan andre kunder har bedømt de pågældende entreprenører.

Firmaoplysninger

Proviido ApS
Resenvej 85, 7800 Skive

Email: info@proviido.dk
CVR: 37135127
Nordea Bank, Regnr. 9617 Kontonr. 6281 453 287