Om os

Proviido ApS er stiftet af Rasmus Fejer Nielsen og Martin Viborg. Begge fagfolk med erfaring inden for skovdrift, det åbne land og grønne områder.

Rasmus Fejer Nielsen

Rasmus er uddannet i Skovbrug og Miljøøkonomi ved den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole. Arbejdet med træer og skov begyndte som skovarbejder på Overgaard gods i Midtjylland.
Inden Proviido var Rasmus ansat som skovrider i en af Danmarks større virksomheder i det private skovbrug. Han har stor erfaring med drift, forvaltning samt IT og økonomi – og har gennem en årrække arbejdet med langsigtet driftsplanlægning, arealforvaltning og ejendomsvurdering.

 

 

Martin Viborg

Martin er uddannet Skov- og Landskabsingeniør ved Københavns Universitet i Nødebo. Gennem sit virke som skovfoged har han mange års praktisk erfaring, indenfor drift og naturforvaltning. Derudover er Martin specialiseret i juletræer og pyntegrønt, og har stor erfaring indenfor dyrkning og handel.
Inden Proviido var han ansat som administrerende direktør for Norges største juletræs- og pyntegrøntsgrossist. Martin har tidligere været skovfoged i en af Danmarks større skovbrugsvirksomheder, hvor han i flere år arbejdede med skov og landskabspleje.

 

 

Firmaoplysninger

Proviido ApS
Resenvej 85, 7800 Skive

Email: info@proviido.dk
CVR: 37135127
Nordea Bank, Regnr. 9617 Kontonr. 6281 453 287