Om os

Fordele med Proviido.dkProviido.dk er stiftet i 2015 af Rasmus Fejer Nielsen og Martin Viborg.

Hvorfor Proviido.dk?

Med flere års erfaring fra skovbruget i ind- og udland har vi startet Proviido.dk.

Det er vores mission at skabe en platform, hvor du som kunde kan få god faglig rådgivning på et trygt og gennemskueligt grundlag og få adgang til et stort netværk af dygtige fagfolk.

Uanset om du har et lille hjørne, hvor der stå nogle få træer der skal fældes, eller om du er skovejer med flere hundrede hektar, så møder vi dig i øjenhøjde med faglig solid rådgivning. Vi samarbejder kun med de bedste aktører i branchen og lægger vores sjæl i at forvalte vore kunders tillid.

Som et relativt nyt firma, har vi sat os det mål at vi vil udvikle nye værktøjer, der gør det lettere at være skovejer, derfor har vi udviklet to online værktøjer:

UDBUDSPORTALEN: Ved at gøre det let for entreprenører at give tilbud og vinde opgaver er det vores vision at skabe en platform, hvor serviceydelser formidles nemt og hurtigt, hvor du som kunde kan mødes med entreprenører i øjenhøjde på et fuldt oplyst grundlag.

JULLOG: Et værktøj til produktionsstyring i juletræer: JULLOG er redskab, der på en let og overskuelige måde giver juletræsdyrkere overblik og indsigt i deres dyrkning. Værktøjet er udviklet i samarbejde med en række professionelle juletræsdyrkere og aktører i branchen.

Kontakt os

Hvem er vi?

Rasmus Fejer NielsenSkovrider Rasmus Nielsen

Skovrider, Skovbrugs- og Miljøøkonom

Uddannet i Skovbrug og Miljøøkonomi ved den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole. Fortid som skovrider i en af Danmarks største private skovbrugsvirksomheder. I sine unge dage, har han arbejdet som skovarbejder på Overgaard Gods i Midtjylland.

Rasmus har en enorm viden indenfor skovbrug og er vores specialist når det kommer til tilskudsordninger, plantevalg og sammensætning af arter. Derudover, har Rasmus stor erfaring med drift, forvaltning samt IT og økonomi og har gennem en årrække arbejdet med langsigtet driftsplanlægning, arealforvaltning og ejendomsvurdering.

Martin ViborgSkovfoged Martin Viborg

Skovfoged, Skov- og Landskabsingeniør

Uddannet Skov- og Landskabsingeniør ved Københavns Universitet i Nødebo. Over 10 års erfaring som skovfoged i ind- og udland. Fortid som officer i hæren og finansierede sit studie ved at arbejde som skovarbejder og anlægsgartner.

Martin er oftest vores mand i felten, når det kommer til rådgivning, entreprisestyring og vores fast forvaltede ejendomme. Således står Martin for en stor del af af de dagligedriftsopgaver for vores kunder. Derudover er Martin vores specialist i juletræer og pyntegrønt, og det er ham du skal tale med, når det kommer til rådgivning, dyrkning og handel med træer og pyntegrønt.

Firmaoplysninger

Proviido ApS
Resenvej 85, 7800 Skive

Email: info@proviido.dk
CVR: 37135127
Nordea Bank, Regnr. 9617 Kontonr. 6281 453 287