Plantevalg

Plantevalget i skov, læhegn, vildt- og naturbeplantninger er ikke altid nemt. De mest almindelige og brugte arter af træer og buske tæller mange forskellige arter og kombinationer. Arter af buske og træer som alle har deres fordele og ulemper.

Udover selve artsvalget, har arternes indbyrdes placering i forhold til hinanden betydning for beplantningens udvikling. Nogle buske og træer tåler skygge, andre ikke. Nogle arter kvæles nemt under hurtigtvoksende arter.

Det kræver derfor indsigt i arternes vækst og egenskaber, når både ved skovrejsning og når vildtplantninger, læhegn og naturplantninger skal etableres.

Læs mere om træarterne, sådan du kan træffe det rette plantevalg

Ved at klikke på de respektive arter kan du læse lidt mere om den, vores anbefaling og hvad vi benytter de pågældende arter til.
Er du i tvivl, eller vil du gerne have hjælp til at sammensætte en beplantning, der lever op til dine ønsker, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Vil hjælper gerne med uforpligtende snak om planter – og et godt tilbud på dine planter

Udfyld nedenstående informationer og bliv kontaktet til en uforpligtende snak om dit projekt.
  • Adresse - Postnummer - By
  • Ved indsendelse af kontaktformular, bekræfter du også at vi må kontakte dig om det specifikke emne siden omhandler. De kontaktinfo anvendes jf. persondatapolitik og vil ikke blive videresolgt eller brugt til anden marketing.