Juletræer

Vidensbase -> Juletræer -> Juletræer

Hvilken type gødning skal jeg anvende, kan jeg få hjælp til gødskning, er det nødvendigt at sprøjte mod lus i mine træer, er der skadedyr i mine nordmannsgran, analyse af nåleprøve eller jordbundsprøve, proveniensvalg, vejledning i formklipning eller topskudsregulering, hvad skal jeg sprøjte med og i hvilken dosering osv.?

Få en snak med en ekspert på dyrkning af juletræer og pyntegrønt

Den ene af de to stiftere bag proviido.dk, Martin Viborg, har gennem en årrække arbejdet med rådgivning om juletræer og pyntegrønt. Martin har arbejdet en årrække som pyntegrøntsskovfoged og senest som direktør i norges største grossistselskab for juletræer.

martin-beskaretMartin har gennem de seneste 10 år arbejdet intensivt med dyrkning og høst af juletræer og pyntegrønt. Du kan derfor få ekspertrådgivning om både juletræer og klippegrønt, helt fra planlægning og etablering, til høst og salg. Er der skadedyr eller dårlig vækst i kulturen, så kan Martin hjælpe med råd og vejledning.

Vi samarbejder med et af de dygtigste laboratorier i landet, tilbyder vi også jordbundsanalyser og nåleanalyser. Med baggrund i analyseresultaterne, hjælper vi dig med at optimere din gødningsplan.