Dine fordele når du bruger proviido.dk

Fordele med Proviido.dk

Proviido.dk er service til dig, hvor du på en let og gennemskuelige måde kan komme i kontakt med et stort netværk af dygtige og udvalgte fagfolk til skov, land og have. Vi hjælper dig med at få tilbud på din opgave – og står til rådighed med råd og vejledning.

Sparring 312x312

Sparring

Vi hjælper dig med din opgave. Vi er aldrig længere end et telefonopkald væk, så du kan altid ringe! Har du brug for at mødes i skoven, så er det naturligvis altid en mulighed. Kontakt os og hør hvad der er den bedste løsning for dig.

Fordele spar penge

Få mere for dine penge

Vores leverandører sparer tid og får flere opgaver. Det giver konkurrencedygtige priser – så du kan spare penge. Der kommer ingen skjulte omkostninger eller ekstra regninger – du får entreprenørens pris, uden mellemled.

Fordel Nemt

Nemt

Proviido gør det enkelt at beskrive arbejdsopgaver. Med få klik beskriver du din opgave og vi supplerer med de nødvendige data. Det betyder at du kan sidde i sofaen, i traktoren eller stå med telefonen i hånden og bestille dine opgaver.

Fordel spar tid

Spar tid

Indhent dine tilbud når du har tid og få nemt 2-3 konkrete tilbud fra nøje udvalgte leverandører. Du behøver ikke bruge tid på at fremvise opgaven og forhandle med flere entreprenører.

Fordel dokumentation

Aftalegrundlag

Proviido sørger for aftalegrundlaget er på plads. Det betyder at du altid har en skriftlig aftale med leverandøren, så du trygt kan bestille din løsning.

Fordel Bedøm

Kvalitet

Proviido modtager løbende vurderinger af kvalitet, service og prismatch for udførte opgaver. Det giver dig kvalitet i leverandørvalg og anbefalinger. Du kan således se, hvordan andre kunder har bedømt de pågældende entreprenører. Det giver dig et bedre grundlag for at vælge samarbejdspartner – du kan således bedømme på mere end blot prisen.