Få tilbud

Vi hjælper dig videre med tilbud på din opgave og sætter dig i kontakt med dygtige fagfolk indenfor skov, land og have.

Vælg dit opgaveområde

 

 

 

Find din opgave blandt vores mest valgte

Sådan virker Proviido.dk

 

Det får du, når du benytter Proviido.dk

Med Proviido.dk kan du nemt, hurtigt og trygt få uforpligtende tilbud på din næste opgave i skov, land eller have.

Vi hjælper dig med at beskrive din opgave, som sendes i udbud i et stort netværk af dygtige fagfolk.

Med et landsdækkende netværk af leverandører gør vi professionelle løsninger af høj standard let tilgængelige for skov, land og haveejere til konkurrencedygtige priser.

Dygtige fagfolk

For at du kan få den bedste kvalitet i løsningen af din opgave, stiller vi en række krav til vores leverandører, herunder:

  • Krav om passende kompetencer og maskiner til at løse opgaven
  • Krav om dækkende professionel ansvarsforsikring for den solgte ydelse

Dertil indhenter vi kundernes vurdering af løsningen af deres opgave, så du kan se, hvordan andre kunder har vurderet den pågældende leverandør.

Læs mere om vores krav til leverandører.

Konkurrencedygtige priser

Når du bruger Proviido indhenter vi det bedste tilbud blandt mange leverandører og entreprenører. Vi hjælper dig med at lave en nøjagtigt beskrivelse af din opgave, og vi indhenter tilbud på dine vegne.

Effektive løsninger

Leverandører som har et samarbejde med Proviido får tilsendt nye opgaver på email med opgavebeskrivelser, som er klar til tilbudsgivning.

Det betyder, at din leverandør bruger MINDRE tid på at besigtige opgaver, på at sælge og på at aftale opgaver over telefonen. Og har derfor MERE tid til det rigtige arbejde hos dig som kunde. Ganske enkelt! Kort sagt: Du får mere for dine penge.

Dine fordele når du benytter Proviido.dk

Proviido.dk er en service til dig, hvor du på en let og gennemskuelige måde kan komme i kontakt med et stort netværk af dygtige og udvalgte fagfolk til skov, land og have.

Vi hjælper dig med at få tilbud på din opgave – og står til rådighed med gode råd og vejledning.

Sparring 312x312

Sparring

Vi hjælper dig med din opgave. Vi er aldrig længere end et telefonopkald væk, så du kan altid ringe! Har du brug for at mødes i skoven, så er det naturligvis altid en mulighed. Kontakt os og hør, hvad der er den bedste løsning for dig.

Fordele spar penge

Få mere for dine penge

Vores leverandører sparer tid og får flere opgaver. Det giver konkurrencedygtige priser – så du kan spare penge. Der kommer ingen skjulte omkostninger eller ekstra regninger – du får entreprenørens pris, uden mellemled.

Fordel Nemt

Nemt

Proviido gør det enkelt at beskrive arbejdsopgaver. Med få klik beskriver du din opgave, og vi supplerer med de nødvendige data. Det betyder, at du kan sidde i sofaen, i traktoren eller stå med telefonen i hånden og bestille dine opgaver.

Fordel spar tid

Spar tid

Indhent dine tilbud, når du har tid, og få 2-3 konkrete tilbud fra nøje udvalgte leverandører. Du behøver ikke bruge tid på at fremvise opgaven og forhandle med flere entreprenører.

Fordel dokumentation

Aftalegrundlag

Proviido sørger for aftalegrundlaget er på plads. Det betyder, at du altid har en skriftlig aftale med leverandøren, så du trygt kan bestille din løsning.

Fordel Bedøm

Kvalitet

Proviido modtager løbende vurderinger af kvalitet, service og prismatch for udførte opgaver. Det giver dig kvalitet i leverandørvalg og anbefalinger. Du kan således se, hvordan andre kunder har bedømt de pågældende entreprenører.