Bliv leverandør

Proviido til dygtige fagfolk i skov, land og have

Proviido skaber og formidler kunderkontakter med konkrete opgavebehov mellem kunder og entreprenører. Vores kunder er både private, virksomheder og kommunerr – og vi har opgaver ved skovejere, jordejere og haveejere i hele Danmark.

Brug din tid på kunder

Spar tid og penge på markedsføring, tilbudsgivning og opgavebeskrivelser. Brug istedet din tid hos kunder og på at udføre det arbejde der skaber omsætning og værdi.

Vi er selv uddannede i skovbruget og ved hvor meget tid det kan kræve at beskrive og aftale opgaver med kunder.

Proviido er lavet af fagfolk – til fagfolk. God arbejdslyst.

Gratis at modtage opgaveforespørgsler

Selv som basis leverandør hos Proviido, koster det ikke noget at få opgavehenvendelser. For de ordrer du vinder via www.proviido.dk beregnes et mindre servicebidrag.

Vores krav til dig som leverandør

Du og dit firma har erfaring med professionelle løsninger til skov, land eller haveejere.
Du skal have fokus på pris, service og kvalitet. Du behøver ikke være billigst, men du skal have konkurrencedygtige priser der matcher din løsning. Du skal selvfølgelig også have en professionel ansvarsforsikring samt efterleve vores forretningsbetingelser og servicevilkår.

Tilmeld dig her

Vi tager et mindre engangsbeløb for oprettelse (999,-). For at blive leverandør hos Proviido, skal du først tilmelde dig og godkendes – klik på knappen nedenfor og udfyld formularen.