Bliv leverandør

Som leverandør hos Proviido får du mere tid til dine kunder!

Bliv leverandør hos Proviido

Derfor skal du vinde dine opgaver gennem Proviido.dk

Har du nogensinde regnet på, hvad det koster dig at besigtige, give tilbud og aftale en opgave?

Du skal besigtige opgaven, indhente informationer og måle, hjem og regne … Alt i mens du og dine maskiner holder stille – og så er det ikke hver gang du får opgaven!

Bliv leverandør hos Proviido, så kan du spare tid på markedsføring, tilbudsgivning og opgavebeskrivelse – og i stedet bruge tid hos dine kunder og på at udføre det sjove arbejde som skaber omsætning og værdi.

Proviido er lavet af fagfolk – til fagfolk. God arbejdslyst!

Vi er en professionel service til fagfolk

Proviido hjælper med at beskrive opgaver, spare tid på aftaler og tilbudsgivning samt skaffe flere opgaver. Den tid du sparer på salg, besigtigelse og opgavebeskrivelse – kan du bruge på dine kunder og på at udføre det sjove arbejde som skaber omsætning og værdi.

Det er gratis at modtage opgavehenvendelser fra kunder

Som leverandør hos Proviido, koster det ikke noget at få opgavehenvendelser hos os. Vi hjælper også med at markedsføre dine ydelser efter godt udført arbejde. For ordrer modtaget via www.proviido.dk beregnes et mindre servicebidrag for service, opgavebeskrivelse og data, så du kan opnå fokus på dine opgaver med de rigtige løsninger hos kunderne til tiden.

Mere end bare tilskudsformidling

Proviido er mere end bare tilbudsformidling – Proviido er Professionel Opgavevisualisering med Viden, IT og Intelligent Opgavebeskrivelse.

Krav til vores leverandører

Det er et krav, at dit firma har erfaring med professionelle løsninger til skov, land eller haveejere – og du skal have fokus på pris, service og kvalitet. Du behøver ikke være billigst, men du skal have konkurrencedygtige priser der matcher din løsning. Du skal selvfølgelig også have relevant forsikring samt efterleve vores forretningsbetingelser og servicevilkår.

Leverandørtilmelding

For at blive leverandør hos Proviido, skal du tilmelde dig som leverandør – klik på knappen nedenfor og udfyld formularen.